Crazywise Conference editie 5
29 maart 2019, Bartholomeus Gasthuis te Utrecht
Natural Mental Health: an integrative approach

 

De Crazywise Conference is het jaarlijkse evenement waar een aanvullende benadering van psychose (en andere buiten-gewone bewustzijnsstaten) voor het voetlicht wordt gebracht. We bieden ruimte aan het verkennen van nieuwe wegen, waarbij de psychose ook gezien kan worden als een mogelijkheid tot groei, of zelfs transformatie. 

Dit jaar zal de conferentie zich richten op verschillende 'natuurlijke' benaderingen en behandelingen van de psychotische ervaring. Wat is er naast reguliere behandelingen mogelijk met een complementaire aanpak? Hoe gaat men om met psychose in andere culturen? Wat is het belang van helende gemeenschappen?

Door het betrokken, deskundig en onbezoldigde organisatieteam is het wederom gelukt een inspirerende conferentie, op een prachtige locatie, tegen een laagdrempelige prijs te bieden. Het Bartholomeus Gasthuis te Utrecht, biedt maximaal plaats aan 130 bezoekers, dus wie zeker wil zijn van een toegangskaart doet er goed aan tijdig te boeken.  

Deelnemers mogen, zoals ook in de eerdere edities, een integratief scala aan sprekers en workshops verwachten. Psychiaters, ervaringsdeskundigen, onderzoekers en sjamanen zullen een bijdrage leveren aan het programma. Dagvoorzitter Patrick Davidson zal ons met zijn onafhankelijke blik scherp houden, het divers samengestelde publiek verbinden, en inzichten vertalen naar concrete plannen. 

De Crazywise Conferentie is vernoemd naar de CRAZYWISE documentairefilm van Phil Borges en Kevin Tomlinson. Onze organisatie is echter een onafhankelijk initiatief. We zijn niet formeel gelinkt met het team achter de film. Meer over ons.

2019 Crazywise Conference

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now